گاردین به‌نقل از یک معترض: تعرض جنسی به معترضان با اهداف سیاسی انجام می‌شود

با تداوم اعتراض‌ها، حکومت نگران است و دامنه سرکوب‌ها را گسترده‌تر کرده است

همزمان با تشدید و ادامه اعتراض‌‌های ضدحکومتی در ایران، رسانه‌های بین‌المللی کماکان هرروز اخبار و گزارش‌های مرتبط با سرکوب اعتراض‌ها در ایران را پوشش می‌دهند. روزنامه گاردین روز شنبه ۱۵ اکتبر (۲۳ مهر)، در گزارشی به موضوع آزار و اذیت جنسی و تعرض‌های نیروهای انتظامی-امنیتی حکومت ایران پرداخت.

روزنامه گاردین، همزمان با آغاز پنجمین هفته خیزش ایرانیان علیه نظام جمهوری اسلامی، با اشاره به ویدیویی از تعرض ماموران انتظامی حکومت ایران به یکی از معترضان زن در روزهای گذشته منتشر شد، به‌نقل از یکی از معترضان نوشت دیدن چنین صحنه‌هایی در تجمع‌های اعتراضی در خیابان‌های ایران معمول است و جای شگفتی ندارد.

گاردین به‌نقل از این معترض، بدون ذکر نام، نوشت: «برای نیروهای گارد ویژه پلیس ایران، چنین رفتارهایی عادی است. هرچند انکار می‌کنند و مسئولیت نمی‌پذیرند. اما من خودم بارها چنین صحنه‌هایی را دیدم. چند‌ شب پیش، نیروهای انتظامی-امنیتی حکومت ایران گردن دوستم را گرفتند و به سمت ماشین هل دادند.»

به‌گفته این معترض، «ویدیوی تازه‌ای که منتشر شده تنها یکی از موارد بی‌شماری است که در خیابان‌های ایران دیده می‌شود، این بار فقط فیلم‌برداری شد».

روزنامه گاردین در ادامه گزارش، درباره دامنه آزارها و تعرض‌ ماموران انتظامی-امنیتی حکومت ایران، به‌نقل از این زن معترض نوشت: «نیروهای انتظامی حکومت در برخورد با معترضان ادبیات جنسیت‌زده و ناسزاهای جنسی به‌ کار می‌برند.» این زن در ادامه  افزود: «نیروهای انتظامی مرا فاحشه خطاب کردند، چرا که فقط شعار آزادی داده بودم.»

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

گاردین در بخش دیگری از این گزارش از یک شهروند معترض دیگری در کرج نقل می‌کند که می‌گوید او دیگر نمی‌تواند ویدیو تعرض به معترضان را تماشا کند، دیدن این تصاویر برایش تحمل‌ناپذیر شده است.

به‌‌گفته این معترض کرجی، نیروهای انتظامی-امنیتی حکومت ایران با این نوع اقدام‌ها، قصد ارعاب زنان و دختران معترض را دارند تا دیگر به خیابان‌ها نیایند. او در ادامه می‌افزاید: «زنان ایران دیگر نمی‌خواهند زیر سلطه یک رژیم سرکوبگر زندگی‌ کنند.»

به‌نوشته گاردین، با گذشت پنج هفته از آغاز اعتراض‌های ضدحکومتی در سراسر ایران، این‌طور به‌ نظر می‌رسد که مقام‌های جمهوری اسلامی از تداوم و ابعاد اعتراض‌ها نگران‌اند و به روش‌های سرکوب خشونت‌آمیزتری متوسل شده‌اند.

گاردین به‌‌نقل از منابع، شمار کشته‌شدگان اعتراض‌های هفته‌های اخیر در ایران را دست‌کم ۲۰۰ تن اعلام کرد که حداقل ۲۳ نفر از قربانیان کودک بودند.