پنج نفر در هند به اتهام مشارکت در قربانی کردن انسان دستگیر شدند

اداره سراسری ثبت جنایات هند در بازه زمانی ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ میلادی، ۱۰۳ مورد پرونده قربانی کردن انسان ثبت کرده است

مراسم مذهبی در معبد کاماخیا در شهر گوواهاتی _ Surjeet Yadav / AFP

پلیس هند پنج مرد را که به قربانی کردن انسان در مراسمی مذهبی متهم‌اند، دستگیر کرد. این مردان چهار سال پس از پیدا شدن جسد یک زن در یک معبد هندو که سر او قطع شده بود، بازداشت می‌شوند. 

شانتی شا، زنی ۶۴ ساله، پس از بازدید از معبدی در شهر گوواهاتی واقع در منطقه شمال شرق هند در سال ۲۰۱۹، کشته شد و بنا به گزارش‌ها، قاتلان سر او را با قداره قطع کرده بودند. پلیس هند چندین سال در این مورد تحقیق می‌کرد و بالاخره در ژانویه ۲۰۲۲ جسد قربانی نیز کشف و شناسایی شد. این کشف به تحقیقات  سرعت بخشید و به دستگیری چند نفر از متهمان منجرشد، اما پلیس هنوز نتوانسته است شمار دیگری از مظنونان به مشارکت در این قتل را پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دیگانتا بارا، رئیس پلیس گوواهاتی، سه‌شنبه، ۴ آوریل (۱۵ فروردین)، گفت: «پنج نفر طرح کشتن این زن را ریختند. مجموعا ۱۲ نفر در این کار مشارکت داشتند.»

بارا گفت فردی که گمان می‌رود سردسته مجرمان باشد، مردی ۵۲ ساله است که پرادیپ پاتاک نام دارد. او متهم است قتل این زن را به منزله بخشی از مراسم مذهبی برای بزرگداشت سالگرد مرگ برادرش سازماندهی کرده است. 

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

این مقام انتظامی افزود: «متهم ظاهرا باور داشت که با قربانی کردن، روح متوفی آرامش می‌یابد.»

پاتاک و چهار نفر دیگر بین روزهای ۲۵ مارس تا یکم آوریل دستگیر شدند و پلیس همچنان در تلاش برای دستگیری هفت مظنون دیگر به همدستی در این ماجرا است. 

اداره سراسری ثبت جنایات هند در بازه زمانی ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ میلادی، ۱۰۳ مورد پرونده قربانی کردن انسان ثبت کرده است. این نوع قتل معمولا برای «جلب رضایت خدایان» انجام می‌شود و به‌ویژه در مناطق قبیله‌ای و جنگلی هند مرسوم است که در آن‌ها رسومی همچون جادوگری و علوم خفیه بیشتر رواج دارد. 

سال گذشته دو مرد به ظن کشتن یک پسر شش ساله در دهلی نو، پایتخت هند، دستگیر شدند. این دو کارگر ساختمانی به پلیس اقرار کردند که این پسربچه را نزد شیوا، از خدایان هندو‌، قربانی کرده‌اند و قصدشان ثروتمند شدن از این طریق بوده است. 

قربانی کردن انسان سابقه‌ای طولانی در جوامع بشری دارد، اما در قرن‌های اخیر به شدت نادر بوده است. 

بیشتر از جهان