پارلمان اروپا روز شنبه سوم اردیبهشت مقررات تازهای تصویب کرد که براساس آن غولهای فناوری و تجارت دیجیتال، نظیر «گوگل»، «متا» (شامل اینستاگرام، واتساپ، فیسبوک)، «آمازون» و… ملزم میشوند بر روی محتوای ارائهشده در پلتفرمهای خود، نظارت دقیقتری داشته باشند؛ در غیر این صورت، با جریمههای نقدی چند میلیارد دلاری یا ممنوعیت فعالیت در اروپا مواجه خواهند شد.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز شنبه در گزارشی نوشت قانون «خدمات دیجیتال اروپا»، شرکتهای بزرگ فنآوری را وادار میکند تا از کاربران خود در برابر کارزارهای اطلاعات نادرست، نفرتپراکنی، فروش کالاها و خدمات تقلبی و سایر محتوای مضر حفاظت کنند.
ممنوعیت انتشار تبلیغات تجاری که هدفشان کودکان باشد و تبلیغ براساس هویت و گرایش جنسی افراد یا باورهای سیاسی و مذهبی کاربران، از دیگر محدودیتها و سختگیریهای قوانین تازه اروپا است.
اورزولا فندرلاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، روز شنبه در پیامی در شبکه اجتماعی توییتر، با استقبال از تصویب این قانون، آن را «تاریخی» و تضمین کننده «آزادی بیان» و «فرصتهایی برای کسبوکارها» دانست.
Today’s agreement on #DSA is historic.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) April 23, 2022
Our new rules will protect users online, ensure freedom of expression and opportunities for businesses.
What is illegal offline will effectively be illegal online in the EU.
A strong signal for people, business & countries worldwide.
آسوشیتدپرس در گزارش خود به نقل از مارگرت وستاگر، نایب رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، نوشت: «با توافق امروز، ما مطمئن میشویم که این پلتفرمها در قبال خطرهایی که برای جامعه و شهروندان ایجاد میکنند، پاسخگو خواهند شد.»
قانون خدمات دیجیتال اروپا، در صورت تصویب نهایی، از اول ژانویه سال ۲۰۲۴ اجرا میشود.
«گوگل» در بیانهای در واکنش به خبر تصویب این قانون نوشت با سیاستگذاران اروپایی همکاری میکند و در انتظار روشن شدن «جزئیات فنی» آن است.