محاکمه یک قاتل هندی در شرایط عجیبی متوقف شد؛ این اتفاق پس ازآن روی داده است که یک میمون چند مدرک مهم را قبل از رسیدن پرونده به دادگاه دزدید. این میمون توانست یک بسته مهم حاوی ۱۵ مدرک ازجمله یک چاقو که سلاح قتل بود را برباید.
به گزارش روزنامه تایمز هند، در جلسه پیش از محاکمه این قاتل، وقتی قاضی از پلیس شهر جیپور خواست مدارک مربوط به پرونده را ارائه کند، کارمندان پلیس مجبور شدند به دادگاه اعتراف کنند که از زمان قتل در سال ۲۰۱۶، یک میمون مدارک را در حین جابهجایی ربوده است.
پلیس توضیح داد ماموری که مسئولیت حفاظت از مدارک را در زمان انتقال آنها بر عهده داشت، تعلیق شد. به گفته پلیس او پس از آن بازنشسته شد و سپس درگذشت. این پرونده به قتل شخصی به نام شاشیکانت شارما مربوط است که جسدش در نزدیکی ایستگاه پلیس در شهر جیپور، مرکز ایالت راجستان در شمال غربی هند، کشف شد. خانواده مقتول سه روز قبل از پیدا شدن جسدش از مفقود شدن او خبر داده بودند. آنها پس از پیدا شدن جسد، با بستن یک جاده اصلی در منطقه، به قتل او اعتراض کردند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
پس ازآن و تحت فشار جامعه، پلیس پنج روز بعد دو مرد را به اتهام قتل دستگیر کرد، سپس شواهد کلیدی مربوط به پرونده ازجمله چاقویی که گمان میرفت مظنونان برای قتل از آن استفاده کردهاند، جمعآوری شد تا در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد. بااینحال، گفته میشود که به دلیل کمبود فضا برای نگهداری شواهد، مدارک مربوط به این قتل بهطور موقت زیر یک درخت نگهداری میشد و هنگامی که پلیس قصد انتقال آنها به یک مرکز دیگر را داشت، یک میمون آنها را دزدید. این اتفاق با خشم دادستان پرونده، دستگاه قضایی و مردم روبهرو شد و قرار است رئیس پلیس توضیح بیشتری درباره آن بدهد.
بااینحال این اولین نمونه دزدی میمونها در هند نیست. در سال ۲۰۲۰ نیز در شهر میروت واقع در شمال هند، گروهی از میمونها پس از حمله به یک مامور بهداشت، تعدادی از نمونههای خون متعلق به بیمارانی که آزمایش کووید آنها مثبت بود، دزدیدند و با خود بردند. سال گذشته نیز در پرونده دیگری، پلیس هند دو مرد را که به کمک میمونهای تربیتشده در خیابانهای دهلینو دزدی میکردند، بازداشت کرد. به گفته یکی از شاکیان، این میمونها با محاصره بعضی شهروندان، خوراکی و کیف پول آنها را میدزدیدند. با اینکه میمونها گاهی در هند موجب اختلال در زندگی روزمره مردم میشوند، شکار آنها از سال ۱۹۷۲ در این کشور ممنوع شده است.