روزنامه جامجم در روز سهشنبه، ۶ دی ۱۴۰۱، با انتشار گفتگویی با جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران، از وقوع آتشسوزی در یکی از انبارهای کوچه مشهور مروی، واقع در خیابان ناصرخسرو تهران، خبر داد.
بهگزارش جامجم، ملکی درباره این حادثه چنین گفت:«ظهر امروز (سه شنبه) انباری ۸۰ متری در خیابان ناصرخسرو، کوچه مروی آتش گرفت که دود ناشی از آن از فاصله دور هم قابل رویت بود.»
ملکی همچنین در گفتگویی دیگر با خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ضمن تاکید بر این نکته که حادثه مورد نظر هیچ تلفاتی در پی نداشته است، خاطرنشان کرد در انبار مورد نظر کالاهای خرازی و صنعت رنگ نگهداری میکردهاند.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
بهگفته سخنگوی سازمان آتشنشانی عملیات اطفای حریق انجام شده در کوچه مروی «نفسگیر» بوده است اما ماموران آتشنشانی در نهایت موفق به خاموش کردن آتش شدهاند.
ملکی همچنین در توضیح گستردگی حریق بهوجود آمده گفت شعلههای آتش از این انبار نگهداری کالاهای خرازی و صنعت رنگ به یک انبار مجاور، که در آن «وسایل ادکلنسازی» نگهداری میشد، نیز سرایت کرده اما بیش از آن پیش نرفته است.
در روزهای انتهایی دی ماه سال گذشته نیز تعدادی از مغازههای کوچه مروی آتش گرفت که در جریان آن ۷ مغازه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی، بههمراه انبارهای آنها، در آتش سوخت؛ حادثهای که بر اساس گزارشها و اطلاعاتی که در آن زمان تهیه شد هیچگونه تلفات انسانی برجای نگذاشت.
با اینوجود آتشسوزیهای مرگبار و تخریب برخی ساختمانها در تهران، خاصه در بافت قدیمی شهر، باعث شده است تا مقامهای سازمان آتشنشانی، شهرداری و سازمان مدیریت بحران بارها نسبت به ناایمن بودن ساختمانهای موجود در پایتخت ایران هشدار دهند.
بهعنوان مثال معاون سازمان آتشنشانی در سال گذشته اعلام کرد تهران ۹۴۷ «برج ناایمن» دارد، در عینحال که سازمان مدیریت بحران نیز در همان بازه زمانی از وجود هزار برج و ۳۳ هزار ساختمان ناایمن در این کلانشهر خبر داد.