بر اساس مطالعهای جدید، منطقهای از مغز به نام جسم مخطط (striatum) در تبهکاران روانی (psychopaths) به طور میانگین ۱۰ درصد بزرگتر از افرادی است که هیچ مشکل روانی ندارند.
این مطالعه که روز سهشنبه در مجله سایکیتریک ریسرچ (Psychiatric Research) منتشر شد از اسکنهای تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) استفاده کردند تا مغز تبهکاران روانی با شخصیت جامعه ستیز خودمحورانه را که در مورد اعمال خود احساس پشیمانی نمیکنند و در برابر دیگران حس همدردی ندارند مورد بررسی قرار دهند.
دانشمندان از جمله آنهایی که در دانشگاه فناوری نانیانگ (NTU) سنگاپور نتایج این اسکنها را با افرادی مقایسه کردند که نشانههای روانی نداشتند یا نشانههایشان بسیار کم بود.
آنها از مغز ۱۲۰ شرکتکننده در ایالات متحده تصویربرداری کردند و با استفاده از «فهرست مقابلهای روانپریشیـ بازبینیشده» با آنها مصاحبه انجام دادند؛ ابزار ارزیابی برای تعیین وجود نشانههای بیماری روانی در افراد.
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
در حالی که مطالعات قبلی به فعالیت بیش از حد جسم مخطط - بخشی از قسمت قدامی مغز- در تبهکاران روانی اشاره دارد، تحقیق جدید به این نتیجه رسیده است که حجم جسم مخطط در تبهکاران روانی حدود ۱۰ درصد بیشتر از افراد معمولی مورد مطالعه در گروههای کنترل افزایش پیدا کرده است.
دانشمندان میگویند این ناحیه از مغز جنبههای متعددی از شناخت را از جمله برنامهریزی حرکتی و کارکردی، تصمیمگیری، انگیزه، تواندهی و درک پاداش را هماهنگ میکند.
پژوهش جدید دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور (#NTusg)، دانشگاه کالیفرنیا استیت و پن (@Penn) تفاوت زیستشناختی چشمگیری میان افرادی که نشانههای روانی دارند با آنهایی که ندارند نشان داده است: بزرگی ۱۰ درصدی ناحیه جسم مخطط در قسمت قدامی مغز.
- انتییو سنگاپور (@NTUsg) ۱۰ مه ۲۰۲۲
A new study by #NTusg, @Penn & California State University has shown a significant biological difference between people who have psychopathic traits and those who do not: a 10% larger striatum region in the forebrain. #NTUsgResearch https://t.co/Vk5JjiVpve pic.twitter.com/6KHdTN6fMB
— NTU Singapore (@NTUsg) May 10, 2022
اولیویا چوی نویسنده همکار در دانشگاه فناوری نانیانگ در بیانیهای گفت: «ما دریافتیم که علاوه بر تاثیرات اجتماعی محیطی، در نظر گرفتن این که آیا تفاوت زیستشناختی هم وجود دارد یا نه، دارای اهمیت است که در این مورد اندازه ساختار مغز میان افراد جامعهستیز و غیرجامعهستیز مورد نظر خواهد بود.»
محققان میگویند یافتهها این نظر در مورد روانپریشی را مبنی بر این که مغز بعضی از این مجرمان خشن ممکن است در طول کودکی و بزرگسالی به طور طبیعی رشد نکرده باشد تقویت میکند.
مطالعه مشترکی بین دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور (#NTUsg) و دانشگاه کالیفرنیا استیت (@calstate) و پن (@Penn) در ایالات متحده به این نتیجه رسیده است که تبهکاران روانی در مقایسه با افرادی که نشانههای روانی (#psychopathic) ندارند یا کم دارند احتمالا جسم مخطط بزرگتری دارند که بخشی از ناحیه قدامی مغز است. #NTUsgResearch
- دانشگاه نانینگ تکنولوژیکال سنگاپور (@NTUsg) ۱۰ مه ۲۰۲۲
A joint study between #NTUsg, @Penn, and California State University (@calstate) in the US, found that psychopaths tend to have a larger striatum, which is a part of the forebrain, compared to people who had low or no #psychopathic traits. #NTUsgResearch https://t.co/Vk5JjiVXkM pic.twitter.com/buIRg8mIkX
— NTU Singapore (@NTUsg) May 10, 2022
آندریا گلن از دانشگاه آلاباما، نویسنده همکار این مطالعه گفت: «با تکرار و گسترش کار قبلی، این مطالعه اطمینان ما را در مورد این مسئله افزایش میدهد که تبهکاری روانی با تفاوتهای ساختاری در جسم مخطط در ارتباط است؛ ناحیهای از مغز که در فرآیندهای متعدد مهم برای عملکردهای اجتماعی و شناختی اهمیت دارد.»
دانشمندان معتقدند مطالعات آتی، عوامل مربوط به این تفاوتهای ساختاری مغز را روشنتر خواهد کرد.
© The Independent